29 oktober 2005

Angleži

Včeraj smo šli z angležinjama in angležem ven. Imeli smo se fino. Konec posta:P

Ne resno, s sestro sva se odločila, da jim pokaževa Slovene night life. Zato se nas je šest napokalo v multiplo in odguncali smo se proti Ljubljani, natančneje BTC-ju. Tam smo srečali še Vrto, Stewia, Imperfecta in Nunontherun. Skupno smo odkorakali v Areno Vodafone kjer smo naivno mislili, da bomo dobili frej plac za bowling. No nismo ga. Smo se šli pa potem strelat z laserji, kar je bolj zabavno in utrujajoče kot bi si mislil. Spili smo še nekaj piv in primerjali Angleško in Slovensko kulturo in način življenja. Moram pohvalit Vrto, Imperfecta in pobeglo nuno, Stewia malo manj, ki so se potrudili in moje angleže vpeljali v debato.
Bilo je zabavno in drugačno.
Tu se konča moj telegrafski način bloganja, ker nimam več časa, mi že zbijajo po vratih da moramo it, tokrat gledat barbarin ples kasneje pa v Bohinj,

5 Komentarji:

At 3:08 pop., Blogger hobit je dejal/a...

Bomo počakali nadaljevanve, ker si končal z vejico.
A se ne bi jutri odpovedal vaji vsled dobre večerje pri tetici?

 
At 6:19 pop., Blogger Domen je dejal/a...

Em, težka izbira, vendar ne. Sem si postavil prioritete in dobra družba in hrana bo morala prostor odstopiti vaji. Žal :(

 
At 6:25 pop., Anonymous Anonimni je dejal/a...

kern vidm da si pozabu oment, da smo v boju ženske vs. tipi pr laserchaserju babe zmagale 299 proti 38. that's right. dobr d so šle ženske tud u partizane drugač bi bla kriza;)

 
At 12:38 dop., Blogger hobit je dejal/a...

Hvala bogu, da smo ženske pismene in se lahko tudi same pohvalimo. Moški imajo s tem težave. Razen Klemen:-), ki je vestno pohvalil Vesno.

 
At 10:00 dop., Blogger Domen je dejal/a...

Nisem omenil ker sm vedu, da boste že kljub temu preveč govorile o tem... :P

 

Objavite komentar

<< Domov