11 junij 2006

Nedelja zvečer

Podrobno poročilo... je izostalo. Očitno. Predvsem ker se je potem, ko me je minilo začetno navdušenje, izkazalo, da ni kaj preveč veliko za povedat. V glavnem, I.C.E. so odličen bend in naš rezultat bi morali ogrožati oni, ne Lex Universalis, ampak that's life. Nadalje v Slo. Konjicah imajo poceni pivo in dobro dvorano za koncerte in pa SunBite fani so, ne glede na njihovo število na katerem koli danem koncertu, najbolši.

Drgugače sem pa slabe volje. Predvsem zaradi faksa. Totalno popizdevam, ker moramo študenjte (ok priznam, še posebej ponavljajoči študentje :S) več časa preživeti med gonjo po faksu, kjer iščemo določene asistente in profesorje, kot pa za učenjem. Če v enačbo vstaviš še mojo osebnost (kateri je komunikacija najšibkejša stran) dobiš polomijo. Vseeno še nisem obupal in upam da bom našel kar iščem preden totalno popizdim in fakulteto vržem v luft.

Mimogrede: zbiramo donacije za snemanje komadov in za bobnarjev dopust :P

2 Komentarji:

At 9:39 pop., Anonymous Anonimni je dejal/a...

ha, kva pa nis na filofaxu ostou! burn baby, yeah!!

 
At 10:19 pop., Blogger hobit je dejal/a...

Lohk ti dam tolar za snemanje. Bobnar pa lohk h nam pride na dopust, mi bomo doma :-(, no money no funy.Zakva že v naši žlahti nima noben vikenda????

 

Objavite komentar

<< Domov